Négyütemű játék középiskolások részére

Szeretnéd, hogy egy robot dolgozzon helyetted?
Akkor nyerj egyet!
Nyerhetsz még tárgynyeremény csomagot (szakkönyv, pendrive, poló stb.) is, ha játszol négy ütemben: fotóz, feltölt, megoszt és gyűjti a like-ot.

Több középiskolába eljutott a plakátunk. (Ha esetleg hozzátok még nem jutott volna el, akkor a Facebookon küldött üzenetben kérhetsz tőlünk.) A plakátot rakd ki a faliújságra, ha még nem lenne ott és …

  1. …  fotózd le magad a plakát előtt! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor készíts egy jó fotómontázst az iskoládról, a plakátról és magadról! Még érdekesebb, ha diáktársaid és/vagy tanáraid is szerepelnek a képen.
  2. Ha a kép elkészült és a plakát is jól látszik rajta, töltsd fel a Facebook oldalunkra (www.facebook.com/sziegek), és nézzük meg, hogy tetszik-e másoknak is. A képhez írd kommentnek, hogy miért javaslod a középiskolás társaidnak, hogy a gödöllői Gépészmérnöki Kart válasszák a továbbtanulásra!
  3. A Facebookon oszd meg ezt a felhívást, és like-old az oldalunkat!
  4. Végül 2013. március 1-ig várd és gyűjtsd a like-ot!

A versenyben három kategóriában lehet nyerni:

  1. A két legtöbb like-ot szerző diák tárgynyeremény csomagot kap.
  2. A főnyeremény robot odaítéléséről a tanárokból és diákokból álló zsűri dönt a beküldött kép és képaláírás ötletessége alapján.
  3. A további 2 legötletesebb szlogent, és képet beküldő tárgynyeremény-csomagot kap.

Garantált nyeremény: Az első 20 feltöltő, aki nálunk folytatja tanulmányait, ingyenesen vehet részt a Solid Edge 3D-s tervező rendszer használatát bemutató tanfolyamunkon. A résztvevők a kurzus elvégzéséről oklevelet kapnak. A tanfolyam piaci értéke: 80 ezer Forint.
A játékkal kapcsolatos kérdéseket a Facebook oldalunkra küldött üzenetben teheted fel.

Eredményhirdetés: 2013. március 12.


© 2004-2017.