"Én és a mérnök világa" címmel fotópályázat indul a Facebook oldalunkon!

A fődíj egy mérnöki kiskönyvtár 50 ezer forint értékben.
Van elképzelésed arról, hogy milyen a mérnökök világa?
Esetleg átterveznéd a mostani környezetünket?
Szeretsz fotózni, vagy kreatív fotómontázst csinálni?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor készíts egy képet, amely megmutatja milyennek is látod a mérnöki hivatást és az kreatív mérnöki munka eredményét.  Adj egy találó címet alkotásodnak és képet posztold a Facebook oldalunkra (facebook.com/sziegek)

Bárki pályázhat, aki középiskolai diák vagy a SZIE Gépészmérnöki Kar hallgatója. Több fényképpel, fotómontázzsal is lehet pályázni.

A feltöltési határidő: 2014. január 15.

Aki pályázik, hozzájárul ahhoz, hogy a fotóját a SZIE Gépészmérnöki Kara felhasználhassa, azzal a feltétellel, hogy a szerző nevét megjelentetjük.
A nyertes műalkotásról a Gépészmérnöki Kar által felkért szakmai zsűri dönt, és az első helyezetnek járó 50 ezer forint értékű díjat január 24-én délelőtt 10 órakor kezdődő Kari Nyíltnapunkon adjuk át.
Garantált nyeremény középiskolásoknak: Az első 20 posztoló, aki nálunk folytatja tanulmányait, ingyenesen vehet részt a Solid Edge 3D-s tervező rendszer használatát bemutató tanfolyamunkon. A résztvevők a kurzus elvégzéséről oklevelet kapnak. A tanfolyam piaci értéke 80 000 Ft.

© 2004-2017.