Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Nemzetközi hulladékgazdálkodási konferencia Gödöllőn

Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás címmel a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) és a Szent István Egyetem (SZIE) március 19-20-ig harmadik alkalommal rendezett szakmai konferenciát Gödöllőn. Az esemény alkalmából környezetügyi együttműködési keretmegállapodást kötött a Nemzeti Környezetügyi Intézet (NeKI), az OHÜ és a SZIE.

A több mint 300 főt meghaladó létszámú hallgatóság plenáris és szekcióüléseken „első kézből” értesült az itthoni hulladékgazdálkodási ágazatot érintő, 2014-2020 közötti időszak fő irányairól, a közszolgáltatási díjak árképzéséről, a kompenzációs lehetőségekről. A külföldi előadók révén megismerték a határainkon kívüli hulladékgazdálkodási eredményeket, az átvehető, megvalósítható, nemzetközileg bevált, jó gyakorlatokat.

© 2004-2017.