Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Együttműködési szándéknyilatkozat

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá Salgótarjánban Nógrád Megye Önkormányzata, a gödöllői Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara és a salgótarjáni székhelyű Interindustria Tudásközpont Alapítvány.

 

A szándéknyilatkozat szerint az együttműködő partnerek megyei, térségi programként, a 2014-2020-as fejlesztési tervekhez kapcsolódva, tevékeny részt vállalnak a térség vállalatait támogató K+F központ létrehozásában továbbá államilag elismert felsőfokú képzést nyújtó, Kelet-nógrádi térségi központtal rendelkező, Nógrád megyei vállalkozásokra, mint gyakorlati képzőhelyekre alapozott képzési rendszerek kidolgozásában. A szándéknyilatkozatot Becsó Zsolt a Megyei Önkormányzat elnöke, Paróczai Csaba, az Alapítvány elnöke és Szabó István dékán írták alá.

© 2004-2017.