Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Szaktanári továbbképzés Gödöllőn a Gépészmérnöki Karon

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kétnapos szaktanári továbbképzést szervezett 2014. április 28-29. között a Szent István Egyetemen a Vidékfejlesztési Minisztérium illetékességi körébe tartozó valamennyi szakterületen képzést folytató intézmények szakemberei részére.

A Tudástranszfer Központ előadótermében plenáris üléssel megkezdődött programon megjelent közel kétszáz pedagógust dr. Szabó István, a Gépészmérnöki Kar dékánja köszöntötte.

Mezőszentgyörgyi Dávid, a NAKVI elnöke kifejtette, hogy a vidékfejlesztési tárca tovább kívánja erősíteni a hatvan iskolából álló agrár szakképzési hálózatot.

A minisztérium célja a versenyképes tudást adó, szakmailag magas színvonalú és hatékony képzési rendszer kialakítása a lehető legrövidebb időn belül.

A program kertész, erdész-vadász, mezőgazdasági gépész, állattenyésztés, általános mezőgazdaság, földmérő-térképész, élelmiszeripar és környezetvédelem, vízgazdálkodás szekciókban a szakterületek szakmai előadásaival folytatódott.

© 2004-2017.