Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

HELLA gépjármű világítástechnikai bemutató a Gépészmérnöki Karon

A Gépészmérnöki Kar és a Hella Hungária Kft. több éve fennálló oktatási együttműködésének keretében a világítástechnikai fejlesztések területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, nagy múltú nemzetközi vállalatcsoport hazai tagjának képviseletében Gyenes József és Szabotin János 2014. november 11-én szakmai előadást és gyakorlati mérési bemutatót tartott a Mérnökinformatikai Központban.

A Diagnosztikai eljárások című tantárgy keretében a Gépészmérnöki Kar hallgatói megismerkedhettek a vonatkozó közlekedésbiztonsági előírásokkal, a személygépjárműveken alkalmazott korszerű világítástechnikai rendszerekkel, az alkalmazott diagnosztikai vizsgálati eljárásokkal, valamint a világítástechnikai kutatási, fejlesztési irányokkal.

Az előadáshoz kapcsolódó műszeres méréstechnikai bemutató keretében a hallgatók a szakterület mérnöki gyakorlatával, a járműveken alkalmazott legújabb világítótestek működésével, vizsgálatuk módszereivel, és műszereivel ismerkedhettek. A szakmai program megvalósulásáért, a vállalat hallgatóink gyakorlati képzésében való közreműködéséért Dr. Bártfai Zoltán egyetemi docens tárgyfelelős mondott köszönetet.

 

További képek a galériában...

© 2004-2017.