Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Környezetinformatikai modellek és alkalmazott matematika - Workshop 2014

A SZIE Gépészmérnöki Kar Matematikai és Informatika Intézete 2014. december 12-én megrendezte "Környezetinformatikai modellek és alkalmazott matematika" témában az 5. workshopját, amelynek keretén belül a Szent István Egyetem különböző karairól, az MTA SZTAKI-ból, a Corvinus Egyetemről, a Kaposvári Egyetemről, a Szegedi Tudományegyetem Doktori Iskolájából és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Doktori Iskoláiból kerültek ki az előadók.

A Workshopot dr. Molnár Sándor egyetemi tanár, a Matematikai és Informatika Intézet igazgatója, a rendezvény főszervezője nyitotta meg, majd dr. Szabó István egyetemi tanár, a Gépészmérnöki Kar dékánja köszöntötte a résztvevőket. A konferenciát az Intézet évek óta nagy sikerrel rendezi meg, mivel a témában az akadémikusoktól kezdve a Ph.D hallgatókig mindenki lehetőséget kap, hogy beszámoljon kutatási eredményeiről. Ebben az évben a programban hangsúlyozottan szerepelt a klímaváltozással kapcsolatos gazdasági modellezés, a geomatematikai modellek tárgyalása, illetve sor került egy készülő akadémiai doktori dolgozat bemutatására is.

CsatolmányMéret
ws_2014_eloadasok.pdf140.67 KB
© 2004-2017.