Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Duális képzés a Gépészmérnöki Karon

A 2015. évi felsőoktatási felvételi eljárásban Karunk a Gépészmérnöki BSc szakon nappali tagozaton meghirdette a duális képzési formát is. A képzésben együttműködő partnerek listája a csatolt táblázatban található.

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés a 2015-ös felvételi eljárásban két, egymással párhuzamos szakaszból áll: az állami, általános felvételi eljárásból (mely semmiben nem különbözik a nem duális szakokra való jelentkezéstől), és egy vállalati felvételi szakaszból. Erre példaként a Robert Bosch Elektronika Kft. duális képzéssel kapcsolatos tájékoztatója a mellékletben megtalálható.

 A jelentkező az általános módon benyújtja jelentkezését a – duális formában is meghirdetett – szakra az állami felvételi eljárásban. Amennyiben a duális formájú szakra szeretne a jelentkező felvételt nyerni, úgy ezzel párhuzamosan fel kell, hogy vegye a kapcsolatot a felvételi tájékoztatóban az adott szak mellett feltüntetett egy vagy több vállalati partnerrel. Több vállalat esetén a jelentkező választja ki a számára legszimpatikusabb(ak)at. A vállalat a honlapján feltünteti elérhetőségét, és saját, vállalati felvételi eljárásának részleteit.

 A jelentkező a vállalattól kapott tájékoztatás szerint vehet részt a vállalati felvételi eljárásban.

http://www.bosch-career.com/hu/hu/munkakezdes_a_boschnal/diakoknak/dual_studies/Dual_studies.html


CsatolmányMéret
szie_gek_dualis_kepzes_partnerek.pdf155.56 KB
© 2004-2017.