Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

37. Hajós György Matematika Verseny a Gépészmérnöki Karon

A 37. Hajós György Matematika Versenyt 2015. április 1. és 3. között a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara rendezi Gödöllőn.

A nagy hagyománnyal rendelkező versenyt első ízben az Ybl Miklós Műszaki Főiskola az iparoktatás 100 éves évfordulója alkalmából hirdette meg a műszaki intézmények hallgatói számára még 1979-ben. A versenyt azóta is minden évben megrendezi egy-egy intézmény. Ma már műszaki-, közgazdasági- és informatikai karok is meghívást kapnak karonként egy legfeljebb négy fős csapat indítására, mely nappali tagozatos, első BSc diplomát szerző hallgatókból áll. Az idei versenyre 29 kar csapata nevezett.

Az Ybl Miklós Műszaki Főiskola 2000-ben, mint alapító csatlakozott a Szent István Egyetemhez, emiatt Karunk számára nagy megtiszteltetés, hogy otthont adhatunk az általuk életre hívott versenynek. Külön öröm számunkra, hogy a Versenybizottság elnöki tisztjét az az Obádovics J. Gyula emeritus professzor vállalta, aki a Gépészmérnöki Kar Matematikai és Informatikai Intézetének jogelődjét éveken át vezette.

A verseny hivatalos honlapja: http://hajos2015.gek.szie.hu/

A verseny támogatói: Axiál Kft., Eni Hungária Kft., GATE Nonprofit Kft., Gödöllő Város Önkormányzata, Mensa Bistro Étterem, Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft., Szent István Egyetem, Typotex Kiadó.


© 2004-2017.