Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Gépészmérnök hallgatók dupla sikere a Tech-Together GTE Mach-Tech 2015 versenyen

A MACH-TECH 2015 nemzetközi gépipari szakkiállítás és vásár keretében május 15.-én került megrendezésre a Tech-Together mérnökhallgatói csapatverseny a HUNGEXPO területén. A Szent István Egyetem részéről a Gépészmérnöki Kar, Gépipari Technológia Intézet (GÉTI) csapata vett részt. A csapatversenyre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Kecskeméti Főiskola, a Miskolci Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Szent István Egyetem és a Széchenyi István Egyetem elküldte gépgyártó szakirányos hallgatóit, összesen 12 csapatot.

A résztvevőknek több fordulón kellett helyt állniuk. Elsőként rövid prezentációt tartottak az oktatási intézményükről, majd kezdetét vette az „expo caching”, ahol a kiállító cégektől érkezett kérdéseket kellett megválaszolniuk. Ezután elindult a műszaki kvízverseny, melyet a partnervállalatok szakemberei és egyetemi oktatók dolgoztak ki. Végeredményben a GÉTI csapata második helyezést ért el, míg a műszaki kvízversenyben pedig különdíjat kapott. A sikeres csapat tagjai (Szilágyi Nóra – csapatkapitány, Pusztai Zsuzsanna, Tóth Máté) a fényképen láthatóak.

 

© 2004-2017.