Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

III. CNG és LNG Konferencia és Járműipari kiállítás

A Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület a SZIE Gépészmérnöki Kar közreműködésével harmadik alkalommal szervezi meg CNG és LNG konferenciáját, ahol a szakma legkiválóbb képviselőinek tolmácsolásában lehetőség nyílik megismerkedni a CNG és LNG technikai- és gazdasági hátterével, illetve a legújabb közlekedési projektekkel.

A már komoly hagyományokra visszatekintő szakmai konferencia az első alkalommal megvalósuló Európai Fenntarthatósági Hét keretében kerül megrendezésre, ezért a témák tekintetében kiemelt figyelmet fordít a gázüzemű közlekedésben rejlő gazdasági lehetőségekre, valamint a tiszta és fenntartható közlekedés megvalósításával kapcsolatos jövőbeli tervekre és elképzelésekre.

A rendezvény helyszíne egyetemünk Tudástranszfer Központja. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött, az érdeklődést a meghívóban megjelölt e-mail címen kell jelezni.

CsatolmányMéret
11052015_mgkke_iii_konferencia_meghivo_new.pdf643.88 KB
© 2004-2017.