Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

IV. CNG és LNG Konferencia és Kiállítás

A Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület és a SZIE Gépészmérnöki Kar közös szervezésében 2016. június 2-3 között megrendezésre került a IV. CNG és LNG Konferencia és Kiállítás.

Az Európai Fenntarthatósági Hét keretén belül szervezett tanácskozáson köszöntőt mondott Domanovszky Henrik a MGKKE elnöke, Dr. Szabó István nemzetközi és külkapcsolati rektorhelyettes, és Szalóki Flórián, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedésfejlesztési Operatív programokért felelős államtitkár-helyettese.

A Tudástranszfer Központban tartott szakmai rendezvényen hazai és nemzetközi szakértők, a kormányzat és a vállalatok képviselői adtak tájékoztatást a hazánkban is egyre népszerűbb zöld hajtás aktuális trendjeiről, a gázüzemű gépjárművek alkalmazásának magyarországi eredményeiről.

A konferencia kiemelt szakmai témái között az MGKKE vezetői bemutatták a gázhajtás hazai útitervét, a PAN-LNG Project keretében készült tanulmányok eredményeit.

A konferencia jármű kiállításán az érdeklődők gáz-, illetve kettős üzemű járművekkel ismerkedhettek, és konzultáció keretében tájékozódhattak azok üzemeltetési kérdéseivel.

Galéria itt <---

© 2004-2017.