Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Átadták a 2017. évi Szent István-ösztöndíjakat

Dr. Tőzsér János rektor és Figler Kálmán kancellár hét pályázónak adta át a 2017. évi Szent István-ösztöndíjat az egyetem gödöllői központjában. A Szent István Egyetem 2002-ben, Bolyai János születésének 200. évfordulója alkalmából alapította a bruttó 300 ezer forint összegű ösztöndíjat, amit évente pályázat útján lehet elnyerni.

Az idei díjazottak: Arany Ferenc – Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Bálint Csaba – Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Bognár Erzsébet – Élelmiszertudományi Kar, Mészáros Szilvia – Tájépítészeti és Településtervezési Kar, Palla Balázs  – Kertészettudományi Kar, Risa Anita – Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Szalontai Martin Márk – Gépészmérnöki Kar.

Az ünnepségen dr. Tőzsér János kiemelte: az egyetemek fontos feladata a tehetségek gondozása. Az ösztöndíjat elnyert hallgatók pályázata bizonyítja, jól sáfárkodnak tehetségükkel. Olyan értéket teremtettek, amely kiemeli őket kortársaik közül és ígéretes szakmai pályafutással kecsegtet.

Az eseményen részt vett dr. Tóth Tamás oktatási rektorhelyettes és meghívást kaptak rá az ösztöndíjasok  hozzátartozói is.

© 2004-2017.