Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Diplomaátadó ünnepély a Gépészmérnöki Karon

A Gépészmérnöki Kar diplomaátadó ünnepségét 2017. június 17-én tartották az Aulában.

A nyári záróvizsga időszakban alap és mester szakokon nappali és levelező tagozaton mindösszesen 152 fő tett sikeres záróvizsgát.

Az idén már harmadik alkalommal köszönthettük és adhattuk át gyémánt és aranydiplomájukat azoknak, akik 60 és 50 évvel ezelőtt vették át oklevelüket a Szent István Egyetem jogelődjénél a Magyar Agrártudományi Egyetemen, annak is a Gépészmérnöki Karán.

Az ünnepség résztvevőit Dr. Kátai László dékán úr köszöntötte.

Az ünnepségen „Kar Tiszteletbeli Professzora” címet kapott Dr. Appel György elnök-vezérigazgató úr, a „Gépészmérnöki Kar Örökös Professzora” lett Dr. Pálinkás István professzor emeritus. Pro Facultate oklevelet kapott Dr. M. Csizmadia Béla professzor emeritus, Dr. Walz Géza magántanár, Dr. Laib Lajos professzor emeritus. Címzetes egyetemi docensi címet kapott Erdei István.

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara és az A.HOLDING CSOPORT különdíjat hozott létre azon hallgatók számára akik az A.HOLDING CSOPORT „Vállalkozó leszek, avagy egy innovatív  ötlet” c. pályázatára kiemelkedően ötletes pályaművet nyújtottak be.

Különdíjban részesült Fülöp Bence gépészmérnök hallgató és Véh Martin mechatronikai mérnök hallgató.

A legkiválóbb szakdolgozatok és diplomatervek a záróvizsga bizottságok javaslata alapján pályadíjban részesültek.

A Gépészmérnöki Kar Pályadíját nyerte Gyarmati Péter mechatronikai mérnök, Czapkó Tamás gépészmérnök, Vernyik Gábor okleveles gépészmérnök, Gerencsér László okleveles műszaki menedzser.

Kiemelkedő tanulmányi eredménye alapján Dékáni Dicséretben részesült Szalóki Róbert gépészmérnök, Szalontai Martin Márk okleveles gépészmérnök, és Anas Elbarghthi MSc végzős hallgató.

Kiemelkedő közösségi munkájáért Dékáni Dicséretben részesült Rozinka Gergő Imre és Schmidt Sándor.

Kaposi István Emlékdíj díjat kapott Odrobina Miklós okleveles gépészmérnök.

 

© 2004-2017.