Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Megnyílt a Szent István Egyetem 2017/2018-as tanéve

Szeptember 4-én a gödöllői aulában dr. Tőzsér János rektor megnyitotta a Szent István Egyetem 2017/2018-as tanévét. Az intézmény nyolc karára a különböző képzési szinteken közel 4000 elsőst vettek fel.

Az ünnepségen esküt tettek az elsőéves hallgatók. Képviselőjük, Bogdán Bence zakójára Balogh Barbara, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke tűzte fel az egyetemi jelvényt. Ezután a tanulmányaikat kezdő doktoranduszok beiktatása következett.

Pályázatuk alapján 49 kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgató részesült az új tanévben nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban, amit dr. Horváth Zita helyettes államtitkártól vettek át.

A Gépészmérnöki Kar hallgatói közül nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban részesült: Kis Anita, Molek Dávid, Ilcsik Réka, Czakó Patrik Roland és Körmöczi Dávid.

© 2004-2017.