Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Kollégium

A SZIE Gödöllői Kollégium a Szent István Egyetem területén parkos, zöld környezetben helyezkedik el. A kollégium 7 épületből áll, mely közel 1700 fő elhelyezését teszi lehetővé.

A hallgatók a felvételi eljárás lefolytatását követően különböző komfortfokozatú szobákba, illetve apartmanokba kerülnek elhelyezésre:

  • A-B épület: zuhanyzóval és WC-vel ellátott, felújított 2 és 3 ágyas szobák közös konyhával,
  • C épület: 2 és 3 ágyas szobák, a WC, a fürdő és a konyha a folyosón találhatóak,
  • D épület: 2x1 és 2x2 ágyas szobák zuhanyzóval, WC-vel és konyhával,
  • E épület: 2 ágyas szobák zuhanyzóval, WC-vel és konyhával, valamint 8x1 ágyas apartmanok (földszinten 5 db 1 ágyas szoba, fürdőszoba, wc, konyha, emeleten 3 db 1 ágyas szoba, fürdőszoba, WC),
  • F épület: 2 és 4 ágyas szobák zuhanyzóval, WC-vel és konyhával,
  • G épület: 2 ágyas szobák zuhanyzóval, a WC és a konyha a folyosón található, valamint 3 ágyas szobák zuhanyzóval, konyhával, a wc a folyosón.

A Kollégium tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető. Az autóval érkezőket ingyenes parkoló várja. A campus parkos jellegének köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri sporttevékenységek gyakorlásához is. A kollégiumban üzemelő fitnesz- és konditerem, valamint az állandóan kihelyezett pingpong-asztalok a beltéri sportot űzőknek is kedveznek.

A kollégium elhelyezkedésének köszönhetően a Gépészmérnöki Kar és az Egyetem épületei pár perces sétával, Gödöllő központja és legfőbb látnivalói kényelmesen és gyorsan elérhetők.

Bővebb információ: http://kollegium.szie.hu/

© 2004-2017.