Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Gólyatábor a SZIE Gépészmérnöki Karán

Kedves Gólya!

Először is engedd meg, hogy GRATULÁLJUNK Neked a sikeres felvételidhez! Nemsokára igazi egyetemista leszel, de előtte vár rád a Gólyatábor!

Egy új időszak kezdődik számodra, melyben az eddigi „magányos farkas” életmód már nem biztos, hogy előnyös lesz számodra, és elengedhetetlen lesz barátokat gyűjteni, csapatjátékosnak lenni. Ehhez szeretnénk mi – a Szervezők – segítséget nyújtani. Hogyan is tudunk Neked mi segíteni? Tudjuk, hogy nagyon sok kérdés van most a fejedben, leginkább az lehet a legfontosabb, hogy „Milyen lehet Sziésnek lenni?”, de ne aggódj, mert Seniorjaink minden kérdésedre készségesen válaszolni fognak a Gólyatábor alatt, és azután is! Bizonyára nagyon sokat hallottál már az egyetemi gólyatáborokról, nos ezek majdnem mind igazak lehetnek, de egy biztos, ez lesz életed egyik legjobb bulija. Erre mik a garanciák? Nézzük sorba:

  • TE,
  • 300 gólyatársad, leendő barátaid,
  • nagyon sok Senior, akik erre a pár napra apátok és anyátok lesz,
  • délelőttönként fejtágítás, délutánonként vetélkedő, este pedig hatalmas partik.
További információkat találtok a mellékletekben!
CsatolmányMéret
golyalevel.jpg2.63 MB
boritokep.jpg55.77 KB
© 2004-2017.