Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

XIX. Risk Factors of Food Chain nemzetközi konferencia

A XIX. Risk Factors of Food Chain nemzetközi konferencia 2018. szeptember 26-28. között a Mátrafüredi Akadémiai Üdülőben kerül megrendezésre. A rendezvény idei házigazdája a Gépészmérnöki Kar.

A “vándor” konferencia idei résztvevői között számos neves egyetem kutatója mondja el legújabb kutatási eredményét. A résztvevő egyetemek között található a Slovak University of Agriculture, Nitra; az University of Rzeszóv; a Pedagogical University, Krakow; az University of Agriculture in Krakow; a Politechnika University, Timisoara; az University of Molise, Italy; a Czech University of Life Sciences, Prague; Szegedi Tudományegyetem, a Semmelweis egyetem, Budapest; Constantine the Philosopher University; és a Szent István Egyetem több kara.

A konferencia célja, hogy hallgatók, kutatók és oktatók megoszthassák egymással a „termőföldtől az asztalig” terjedően legújabb kutatási eredményeiket.

A konferencia sikerességét ezúttal is Támogatók biztosítják, akik az élelmiszerlánc különböző szegmenseiből érkeztek.

További információk a konferencia honlapján találhatók:
https://sites.google.com/site/riskfactorsfoodchain/Home

© 2004-2017.