Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

„Szinergia a műszaki fejlesztésben” nemzetközi tudományos konferencia a SZIE Gépészmérnöki Karon

2019. november 4-6. között immár hatodik alkalommal került megrendezésre Gödöllőn a Gépészmérnöki Karon a SYNERGY International Conferences on Engineering, Agriculture, and Green Industry Innovation szakmai konferencia.

A rendezvény fő szervezője a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara, társszervezők a CIGR Magyar Nemzeti Bizottsága és a Magyar Tudományos Akadémia Agrár-, és Bioműszaki Tudományos Bizottsága, amelynek ez egyben a 39. tanácskozása volt. A konferenciát számos szakmai partner támogatta (AXIÁL Kft, ENI Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe, FKF ZRt, KITE ZRt).

A rendezvény keretében szervezett szekcióülések, kerekasztal megbeszélések, kapcsolódó szakmai workshop-ok programjait a több mint tíz országból érkezett mintegy 200 résztvevő látogatta. A plenáris ülésen három-, a szekcióüléseken ötven tudományos előadás elhangzott el. E mellett a poszter szekcióban több mint harminc szakmai összefoglalót lehetett megismerni.

Részletesebb beszámoló a mellékletben olvasható!

CsatolmányMéret
synergy2019_beszamolo_cikk_191119_mod.pdf1.44 MB
© 2004-2017.