Előadás és prezentációs tréning TDK-ra készülő hallgatók számára

A Tudományos Diákköri (TDK) tevékenység fontos része az egyetem oktató-, nevelő munkájának, a tehetséges hallgatók gondozásának, tudományos munkába való bevonásának. A TDK munkában való részvétel hasznos a hallgató számára, mivel a dolgozat megírása és előadása kiváló előkészület a diplomaterv elkészítéséhez és megvédéséhez, de jelent jutalmat és erkölcsi elismerést is.

Fontos a pályakezdők elhelyezkedésénél is, hiszen kiválasztásnál előnyt jelenthet az önéletrajzban a sikeres tudományos diákköri tevékenység.

A Szent István Egyetem oktatói, kutatói az oktatási tevékenység mellett sok időt és energiát fordítanak a hallgatók diákköri munkájának segítésére, konzultálásra.

Ezt a felkészítő munkát kívánja az egyetem Karrier Irodája segíteni. Kortárs segítők bevonásával TDK-ra készülő diákok dolgozatának prezentációs elkészítését támogatjuk a gödöllői kampuszon 2012. november 7-én és 14-én 15.15 órától, a 108. szemináriumi teremben tartandó előadással és tréning szervezésével.

"Nem az számít amit mondunk, hanem ahogy mondjuk!"

A képzési program célja, hogy a résztvevők megismerjék a hatékony prezentációk összeállításának mikéntjét, az előadások verbális és non-verbális összetevőinek hatékony alkalmazását.

Az előadás és tréning minden hallgató számára ajánlott és hasznos!

 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
SZIE Karrier Iroda

CsatolmányMéret
hirdetmeny.jpg107.48 KB
© 2004-2017.