Négyütemű matricás játék* a gödöllői Gépészmérnöki Kar hallgatói számára

Ha büszke vagy rá, hogy itt tanulhatsz, mutasd meg másoknak is négy ütemben: felragaszt, lefotóz, feltölt és gyűjti a like-ot. Sokáig ne habozz, egy Tablet-PC a nyeremény!


  1. Minden, a Gépészmérnöki Karon tanuló hallgató számára biztosítunk egy (nem több) matricát, amelyet felragaszthat a saját vagy a családi autóra. A matricát jól látható helyre ragaszd fel és …
  2. … mutasd meg nekünk, hogy az autódat mennyien látták, hogy merre jártál? Tényleg 18-an ültetetek benne? A Te kocsid volt a safety car a Hungaroringen? Mutasd meg ezt nekünk és a többieknek! Fotózd le az autódat, olyan helyzetben és körülmények között, amit el sem tudunk képzelni!
  3. Ha a fénykép elkészült és a matrica is jól látszik rajta, töltsd fel a facebook oldalunkra (http://www.facebook.com/sziegek), és nézzük meg, hogy tetszik-e másoknak. A képhez írd kommentnek, hogy miért javaslod a középiskolásoknak, hogy a Gödöllői Gépészmérnöki Kart válasszák a továbbtanulásra.
  4. Természetesen verseny. Méghozzá 2013. február 15-ig várd és gyűjtsd a like-ot! Az a hallgatónk, akinek a matricázott autót ábrázoló fotója a legtöbb like-ot szerzi, egy Tablet PC-t vihet haza a csomagtartójában.

* A játékban kétütemű járművekkel is részt lehet venni.

Csak érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező járművekkel lehet részt venni. Szabálysértést megörökítő fényképeket a versenyből töröljük.
A matricákat a gépész Tanulmányi Osztályon 2012. december 18-tól lehet átvenni.

© 2004-2017.