Pályázati felhívás szakközépiskolák részére az AgrárgépShow és az AGROmashEXPO kiállítások meglátogatásának támogatására

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Szövetségének (MEGFOSZ) támogatásával, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának (SZIE GEK) szervezésében és a Hungexpo Budapesti Vásárközpont közreműködésével útiköltség támogatási pályázatot hirdetünk meg szakközépiskoláknak, hogy részt tudjanak venni az AgrárgépShow és az AGROmashEXPO kiállításokon 2013. január 28. és február 2. között.

A MEGFOSZ összesen bruttó 1.500.000 Forintot biztosít a szakközépiskolák részére, hogy ebből a pénzből buszt béreljenek, amellyel meg tudják látogatni a kiállításokat. Az útiköltség támogatáson felül a belépőjegyet is ingyen tudjuk biztosítani.

Pályázati feltételek:

A pályázatban részt vehet minden mezőgazdasági vagy műszaki szakközépiskola, amelyik vállalja, hogy megszervezi a diákjainak az utazást, megadja a pontos útiköltség kalkulációját és a látogatást megelőző héten megküldi a résztvevők névsorát. Az útiköltség kalkulációnál a Volán km díjait vesszük alapul, amelytől való indokolatlan eltérés miatt a pályázatot elutasíthatjuk.

A támogatás mértéke: az útiköltség 100 százalékos megtérítése, és ingyen belépőjegyek biztosítása.

Pályázni a pályázati űrlap kitöltésével és megküldésével lehet. A kitöltött pályázati űrlapot kérjük, küldje vissza e-mailben (kozepiskola [kukac] gek [pont] szie [pont] hu) és eredeti aláírt példányban postán (Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, MÜMI, Dr. Medina Viktor 2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.). A pályázati keretösszeg a postai úton beérkezett eredeti aláírással ellátott pályázati űrlapok beérkezésének sorrendjében kerül kiosztásra. A www.megfosz.com honlapon folyamatosan megjelenítjük, hogy a támogatási keretösszeg, hány százaléka került lekötésre.

Gödöllő, 2012. december 18.

 

Harsányi Zsolt sk.                                           Dr. Szabó István sk.

          elnök                                                                  dékán

      MEGFOSZ                                                             SZIE GEK

© 2004-2017.