Ön a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Műszaki Intézet jogelődjének, a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának az archív honlapját böngészi. Az oldalon fellelhető információk már nem frissülnek, időközben aktualitásukat veszthették.

Az aktuális információkhoz kérjük, látogasson el a Műszaki Intézet új oldalára: https://muszaki.uni-mate.hu

Nyílt napok a Gépészmérnöki Karon!

Szeretettel várunk minden továbbtanulni vágyó fiatalt nyílt napunkon, melynek keretében megismerkedhetsz karunkkal és a karon folyó képzésekkel.
 
Hivatkozva a kormány 2020. november 9-én bejelentett rendkívüli intézkedéseire, a nyílt napok kizárólag online formában kerülnek megrendezésre.
 
Időpont:
  • 2021. február 5. (péntek), 15:00 óra: Alap- és mesterképzések bemutatása.

Microsoft Teams alkalmazás segítségével tudnak csatlakozni az érdeklődésüknek megfelelő alábbi témákhoz (nem szükséges Microsoft fiók, vendégként is csatlakozhatnak).

Program:

15:00 - A SZIE Gépészmérnöki Kar bemutatkozása

A Kar bemutatkozása után lesznek elérhetők a szakok ismertetői (szakmáról, a tantárgyakról, online labor bejelentkezések, gyakorlatokról, jövőről)

15:30 - 16:10 Chatszobák: (egyéni kérdések, szóban és üzenőfalon)

14.30 - 16:00 Chatszobák: (egyéni kérdések, szóban és üzenőfalon)

Windows rendszerű számítógépeken a Microsoft Edge, Google Chrome böngésző legfrissebb változata vagy a hivatalos Microsoft Teams alkalmazás (letöltés) szükséges a részvételhez! Az alkalmazás iOS vagy Android rendszerű mobil eszközökre is letölthető.

Bemutatkozó videóink

© 2004-2017.